ORGANISATIE

Bent u als ondernemer in de Machinebouw, Bulk Handling of Recycling op zoek naar ondersteuning bij uw projectmanagement, productontwikkeling, of wilt u uw productieproces verbeteren & automatiseren? Dan is van Wijck Engineering daarbij graag uw ervaren partner.

Van Wijck Engineering is ook de partner voor het volledig nieuw opstarten of (tijdelijk) uitbreiden van uw engineeringsafdeling.

Van de traditionele projecten of innovatieve design & constructprojecten van machinebouwers, productiebedrijven tot werkzaamheden voor ingenieursbureaus. – Wij hebben brede ervaring bij tal van opdrachtgevers. U kunt onze expertise ook inschakelen voor bijvoorbeeld werkvoorbereiding, engineering en tekenwerk.

Van Wijck Engineering is in 2008 opgericht door Joost van Wijck en gespecialiseerd in (project)management en consultancy in de Werktuigbouwkundige sector. Wij beschikken over eigen CAD software, daarbij worden onze projecten beheerd in een eigen Product Data Management omgeving, waardoor uw projectdata bij ons veilig beheerd en dagelijks geback-upt wordt.